Epilog Laserin työntekijät

Epilog Laserin pääkonttori

Palkkaamme parhaat ihmiset ja luotamme, että he tekevät työnsä hyvin. Näin me onnistumme.

Mike Dean, Mr. Epilog

Epilog Laser on perustettu vuonna 1988 ja siitä lähtien olemme tehneet jatkuvasti töitä ollaksemme kaiverrus-, leikkaus- ja merkintälasereiden johtava valmistaja maailmassa. Me olemme uranuurtajia ja ongelmanratkaisijoita. Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaat laserjärjestelmät Coloradon Goldenissa.

Alkuperäinen ajatuksemme oli tuoda hiilidioksidi- eli CO2-laserkaiverrusjärjestelmät sekä kaupallisten asiakkaiden että pienyritysten ja kotitalouksien ulottuville. Emme kuitenkaan lopettaneet tähän. Vuosien saatossa kehitimme suurempia ja tehokkaampia CO2-laserjärjestelmiä ja vuonna 2006 tuoteperheemme laajeni FiberMark-järjestelmällä, jolla voi merkitä kaikentyyppisiä metalleja.

Vuonna 2008 Epilog toi markkinoille ensimmäisen edullisen ja helppokäyttöisen CO2-laserkaiverrusjärjestelmän eli Epilog Zing -laserin. Näin teknologiamme on yhä useampien ihmisten käytettävissä. Nykyään järjestelmäämme käytetään ympäri maailmaa mitä moninaisempiin tarkoituksiin.

Olemme toimineet laserkaiverrusalalla pidempään kuin kukaan muu – ja se näkyy. Loimme ensimmäisen laserin, jolla voi "tulostaa" suoraan CorelDRAW-ohjelmasta, kehitimme ensimmäisen pyörityslaitteen, toimme markkinoille ensimmäisen suuren pöydän ja valmistimme ensimmäisen 100 watin laserin. Epilog tunnetaan hyödyllisistä lisälaitteista, jotka auttavat asiakkaitamme toimimaan tehokkaammin ja saamaan suurempia voittoja.


Suhteiden rakentaminen – Avain menestykseemme

Epilog on luonut vahvat suhteet asiakkaisiin, jakelijoihin, jälleenmyyjiin ja työntekijöihin, mikä on ollut ensiarvoisen tärkeää liiketoiminnan rakentamisessa ja vahvistamisessa.

Tarjoamme asiakkaillemme lähes loputtomasti tukea. Asiakkaidemme käytössä on tekninen verkkokirjasto ja virtuaalinen koulutusohjelmisto sekä huipputasoinen tekninen tuki. Tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat aina tarvitsemansa avun. Vuonna 2012 analyytikkoyritys Frost & Sullivan myönsikin Epilog Laserille 2012 North American Customer Support Value Enhancement Award -palkinnon.

Pyrimme palkkaamaan yritykseemme parhaat työntekijät ja pitämään heistä kiinni. Tämä kantaa selvästi tulosta, sillä neljänä peräkkäisenä vuotena Epilog on sijoittunut kymmenen parhaan työpaikan joukkoon Denverin metropolialueella. Viime kuukausien aikana joukkoomme on tullut muutamia uusia kasvoja, mutta jos kysyt melkeinpä keneltä tahansa Epilogin työntekijältä, miten kauan he ovat olleet yrityksen palveluksessa, saat vastaukseksi 10, 15 tai jopa 20 vuotta. Palkkaamiskäytäntömme heijastavat tapaa, jolla yritystämme johdetaan. Luomalla työpaikan, jossa ihmiset viihtyvät, luomme laadukkaampia laitteita.
tukipalvelun ohjelmisto