Siirry pääsisältöön
Etusivu  /  Yritys  /  Uutiset  /  Kaiverruskonseptit täyttävät 50 vuotta toiminnassa

Kaiverruskonseptit täyttävät 50 vuotta liiketoiminnassa

Valmistajan edustaja juhlii myös 30-vuotista taivaltaan Epilog Laserin jakelijana

Epilog Laserin pitkäaikaisin edustaja Engraving Concepts juhlii innoissaan 50-vuotista toimintaansa. Vuonna 2021 tulee myös kuluneeksi kolme vuosikymmentä Epilog Laser -brändin edustamisesta.

Perustaja ja alan johtaja Roy Brewer aloitti yhden miehen yrityksenä palkintoteollisuudessa valmistajan edustajana vuonna 1967. Lopulta tästä pyrkimyksestä kehittyi Engraving Concepts, joka myy nyt erilaisia laitteita.

"Suurin tuotelinjamme on Epilog Laser", Brewer sanoo. "Kun laserit tulivat saataville 1980-luvun lopulla, raivasin tien heidän ovelleen ja sanoin haluavani myydä Epilog Lasereita, ja se on luultavasti suurin asia, joka on tapahtunut kaikkina vuosina, joita olemme myyneet asiakkaillemme."

Jeanette Brewer-Richardson liittyi Engraving Concepts -tiimiin kokopäiväisesti vuonna 1994.

Olemme innoissamme voidessamme juhlia 50-vuotista taivaltamme tällä uskomattomalla alalla", hän sanoi. "On hämmästyttävää ajatella, että tämä kaikki alkoi yhden miehen show'na ja on kasvanut niin paljon. Myymme nykyään kaikenlaisia laitteita, myös Epilog Laseria, ja ne kaikki valmistetaan Yhdysvalloissa, mistä olemme erittäin innoissamme ja ylpeitä."

"Olemme olleet kiitollisia Roy Brewerin ja koko Engraving Concepts -tiimin kanssa viimeisten kolmen vuosikymmenen ajan", sanoo Mike Dean, Epilog Laserin myynti- ja markkinointijohtaja. "Tämän tasoisia ihmisiä on vaikea löytää – kaikki Engraving Conceptsin työntekijät tunnetaan ja heitä arvostetaan koko tällä alalla, ja pidämme itseämme onnekkaina saadessamme heidät nurkkaamme."

Jos haluat tavata koko Engraving Concepts -tiimin ja oppia lisää heidän matkastaan, katso tämä videoprofiili.

Muut uutiset

Epilog Laser laajentaa Fusion Maker Laser -sarjaa

Fusion Maker 24 ja 36 ovat nyt osa ...

10 parasta usein kysyttyä laserkysymystä Epilog-faneilta

Fanimme kysyivät, ja me vastasimme -...

Epilog Laser lisää Fusion Galvo Machinen tuotevalikoimaansa

Uusin järjestelmä yhdistää nopean...

Lasiset vs. metalliset CO2-laserputket

Miksi Epilog Laser -koneet ovat...

5 lomalahjaa, jotka voit tehdä laserilla

Tee vaikutus ystäviisi ja perheeseesi...

Onko sinulla tarina, jonka haluat nähdä esillä?

Amy Dallman

Lehdistön yhteyshenkilö Epilog Laserille:

- Amy Dallman
Markkinointiviestinnän asiantuntija
+1 (303) 277-1188
AmyD@epiloglaser.com

Tietoja Epilog Laserista

Vuodesta 1988 lähtien Epilog Laser on suunnitellut ja valmistanut lento-optiikkaan perustuvia CO2- ja kuitulaserjärjestelmiä, joilla voidaan kaivertaa ja leikata puuta, akryyliä, muovia, kangasta, kumia ja monia muita materiaaleja. Epilog on erikoistunut kehittämään laserjärjestelmiä, jotka luovat ennennäkemätöntä merkintä- ja leikkauslaatua kaikentyyppisille tuotteille. Yhtiö valmistaa monipuolisia ja luotettavia järjestelmiä, jotka ovat edullisia ja helppokäyttöisiä. Lisätietoja on osoitteessa www.epiloglaser.com.