Siirry pääsisältöön
Etusivu  /  Yhtiö  /  Uutiset  /  Epilog Laser avaa uuden jakelulaitoksen
Uusi jakelulaitos

Epilog Laser avaa uuden jakelulaitoksen Goldenissa, Colossa.

Uudet tilat mahdollistavat tuotannon, tutkimuksen ja kehityksen lisäämisen yrityksen pääkonttorissa

Kultainen, Colo. – Epilog Laser, johtava CO2- ja kuitulaserkaiverrus-, leikkaus- ja merkintäjärjestelmien valmistaja, on innoissaan uuden jakelulaitoksen avaamisesta lähelle päätuotantorakennustaan Goldenissa, Colossa. Tämä on neljäs Epilogin hankkima toimipiste Coors Technology Centerissä, jossa sijaitsevat jo yhtiön pääkonttori, myynti- ja markkinointitoimistot sekä teknisen tuen toimistot.

"Kun rakensimme uuden pääkonttorimme vuonna 2005, ajattelimme, että meillä olisi runsaasti tilaa kaikille työntekijöillemme ja osastoillemme pitkäksi aikaa", sanoo Mike Dean, Epilog Laserin myynti- ja markkinointijohtaja. "Tietenkin haluaisimme saada koko tiimimme samaan tilaan, mutta on jännittävää, että tuotannon lisääntynyt kysyntä vaatii meitä löytämään lisää tilaa."

Epilog muutti nykyiseen pääkonttoriinsa vuonna 2005 ja lisäsi 10 000 neliömetrin laajennuksen vuonna 2014. Vuonna 2015 yhtiön teknisen tuen osasto varmisti oman rakennuksen lähistöllä. Vuonna 2016 myynti- ja markkinointitiimi muutti omaan rakennukseensa, joka sijaitsee myös Coorsin teknologiakeskuksessa. Kaikki neljä rakennusta ovat noin kilometrin säteellä.

"Rakastamme kultaista aluetta ja etsimme aina tilaa, johon mahtuu koko tiimimme", Dean sanoi, "mutta toistaiseksi olemme kiitollisia siitä, että voimme pysyä lähellä, vaikka emme olisikaan kaikki saman katon alla."

Lisälaitos on viimeisin useista jännittävistä kehitysaskelista Epilogissa viime kuukausien aikana, mukaan lukien marraskuussa 2020 lanseeratun hyvän vastaanoton saaneen Fusion Edge -lasersarjan julkaisu.

Muut uutiset

Epilog Laser laajentaa Fusion Maker Laser -sarjaa

Fusion Maker 24 ja 36 ovat nyt osa ...

10 parasta usein kysyttyä laserkysymystä Epilog-faneilta

Fanimme kysyivät, ja me vastasimme -...

Epilog Laser lisää Fusion Galvo Machinen tuotevalikoimaansa

Uusin järjestelmä yhdistää nopean...

Lasiset vs. metalliset CO2-laserputket

Miksi Epilog Laser -koneet ovat...

5 lomalahjaa, jotka voit tehdä laserilla

Tee vaikutus ystäviisi ja perheeseesi...

Onko sinulla tarina, jonka haluat nähdä esillä?

Amy Dallman

Lehdistön yhteyshenkilö Epilog Laserille:

- Amy Dallman
Markkinointiviestinnän asiantuntija
+1 (303) 277-1188
AmyD@epiloglaser.com

Tietoja Epilog Laserista

Vuodesta 1988 lähtien Epilog Laser on suunnitellut ja valmistanut lento-optiikkaan perustuvia CO2- ja kuitulaserjärjestelmiä, joilla voidaan kaivertaa ja leikata puuta, akryyliä, muovia, kangasta, kumia ja monia muita materiaaleja. Epilog on erikoistunut kehittämään laserjärjestelmiä, jotka luovat ennennäkemätöntä merkintä- ja leikkauslaatua kaikentyyppisille tuotteille. Yhtiö valmistaa monipuolisia ja luotettavia järjestelmiä, jotka ovat edullisia ja helppokäyttöisiä. Lisätietoja on osoitteessa www.epiloglaser.com.