Epilog Laser

Sovi esittely

*
*
*
*

Koe, millaista on työskennellä Epilog-laserilla

Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä Epilog-laserilla? Sopimalla live-esittelyn pääset näkemään laserkoneemme toiminnassa. Tutustu työnkulkuun käytännössä ja näet itse, miten kuva tulostetaan kuvankäsittelyohjelmalta laserille, miten materiaali asetetaan työalueelle ja poistetaan sieltä. Tunnet, miten hienolta valmiin työn käsitteleminen tuntuu.

Automaattinen tarkennus
Fusion Pron säleikköruudukko
Fusion Pron kosketusnäyttö

Löydä juuri sinulle sopiva järjestelmä

Epilog-koneita on monessa eri koossa, ja niiden laserputken teho vaihtelee. Tarpeisiisi sopiva järjestelmä ja teho riippuvat siitä, mitä aiot valmistaa, millaiseen tilaan kone sijoitetaan, tehotarpeestasi ja budjetistasi. Koneiden näkeminen toiminnassa auttaa sinua miettimään sopiiko pieni, keksikokoinen vai suuri työalue parhaiten tarpeisiisi. Lisäksi nopeuden ja tehon erot tulevat esittelyssä hyvin esille, joten voit helpommin määrittää, mikä kone sopii parhaiten työnkulkuusi.

Tutustu Epilog Laserin tarjontaan

Epilog Laser on valintasi olitpa sitten kaivertamassa QR-koodeja anodisoituun alumiiniin, leikkaamassa kylttejä akryylistä, tekemässä suuria tai pienempiä määriä yksilöllisiä lahjoja tai valmistamassa pieniä osia malleja varten. Laserteknologian monipuolisuus tarjoaa loputtomasti vaihtoehtoja, ja Epilog Laser antaa mahdollisuudet sinun käsiisi. Esittelyn aikana tutustut ja koet, miten...

  • helppoa Epilogin laserkoneiden käsittely on
  • voit helposti kaivertaa tarkkoja kuvioita nopeasti
  • tarkka leikkuutulos metallisella/keraamisella laserputkella saavutetaan
  • saat Epilog Laserilta yksilöllistä palvelua ja tukea
  • meillä on yli 30 vuoden kokemus laserteknologiasta
  • Epilogin uusi IRIS-kamerajärjestelmä toimii.
Iris-kamera
Näytekirjaston kartta
Fusion Pron esittelyn koontinäyttö

Sovi esittely ja tutustu Epilog Laserin tarjoamiin mahdollisuuksiin

tukipalvelun ohjelmisto