laserkaiverrettu puinen tutkintotodistus
Sovellus

Palkintojen ja pokaalien laserkaiverrus Laserkaivertimet laatoille, pokaaleille, nimikylteille, palkinnoille, mitaleille ja muille tuotteille!

Laserit palkintojen kaiverrukseen

Laserimme sopivat moniin eri tarkoituksiin, mutta alunperin Epilog sai alkunsa erilaisten palkintojen kaivertamisesta vuonna 1988. Ajan saatossa asiakkaamme tällä alalla ovat siirtyneet yksinkertaisten pokaalin nimikilpien kaiverruksesta luomaan ainutlaatuisia ja yksilöllisiä palkintoja kaikenlaisiin tapahtumiin. Yksi asiakkaistamme valmistaa halutun Grammy-palkinnon, joka on musiikkialan tärkein palkinto.

Epilog Laserin laitteet ovat niin monipuolisia ja käyttäjäystävällisiä, että voit luoda lähes millaisen palkinnon haluat nopeasti ja helposti. Tarvitsitpa sitten yrityspalkintoa tai tunnustuspalkintoa työntekijälle, opiskelijapokaalia tai jotain muuta, meiltä löydät etsimäsi.

Laserleikattu akryylipokaali

Mitä voit luoda?

Olitpa sitten tekemässä valmispokaalista yksilöllistä, leikkaamassa mittojen mukaan tehtävää akryylipalkintoa, lisäämässä uutta nimikilpeä laattaan tai luomassa ainutlaatuista palkintoa monista eri materiaaleista, Epilog-laitteiden avulla lopputuloksesta tulee taatusti upea.

Mahtavia mahdollisuuksia

Epilog Laserin laitteet ovat yhteensopivia niin monien materiaalien kanssa, että palkintojen ja tunnustustuotteiden kaivertaminen on vasta alkua. Yksilölliset tuotteet ovat nyt suurinta huutoa, joten palkintojen lisäksi voit harkita tarjoavasi esimerkiksi yksilöllisiä leikkuulautoja, laserleikattuja onnittelu- ja kutsukortteja ja jopa laserkaiverrettuja valokuvia – vain mielikuvituksesi on rajana!

Yritysten tunnustuspalkinnot

Yrityksen antama tunnustus kertoo työntekijälle, että häntä arvostetaan. Anna tunnustusta parhaille myyjille sekä työntekijöille, jotka ovat aina valmiita venymään asiakkaiden eteen. Arvostetut työntekijät ovat tuottavia työntekijöitä, jotka vaikuttavat positiivisesti yrityksen menestykseen.

Akateemiset palkinnot

Akateemiset saavutukset ansaitsevat tunnustusta aina peruskoulusta korkeammalle asteelle saakka. Olipa tarpeesi sitten puulaatalle kaiverrettu tutkintotodistus tai yksilölliset pokaalit voittajajoukkueelle, Epilogin laitteiden avulla luot helposti palkintoja, joilla juhlistetaan akateemisia saavutuksia.

Urheilupalkinnot

Sekä junnut että vanhemmat urheilijat ansaitsevat palkintoja, ja Epilogin järjestelmillä urheilupalkintojen luominen on helppoa. Varsinaisten palkintojen lisäksi esimerkiksi kaiverretut mitalit ja osallistumispalkinnot, kuten vesipullot tai nauhat, ovat suosittuja. Epilogin avulla löydät sopivat palkinnot yksilöille ja kokonaisille joukkueille.

Tutustu

Epilog Laser -laitteita käytetään monilla eri teollisuudenaloilla ympäri maailmaa esimerkiksi puuntyöstössä ja merkkien valmistuksessa. Koska järjestelmämme ovat niin monipuolisia ja käyttäjäystävällisiä, asiakkaamme päätyvät usein tarjoamaan alkuperäisten tuotteidensa lisäksi uusia sovelluksia saadakseen enemmän asiakkaita. Näytekirjasto on täynnä inspiroivia näytteitä (ja ilmaisia tiedostoja suunnitelmista), joten vain mielikuvitus on rajana sille, mitä laserilla voi luoda!

Helppo käyttää

Käyttäminen ei voisi olla tämän helpompaa. Laserlaitteemme toimivat aika lailla samalla tavalla kuin tavalliset tulostimet, joten työnkulkusi säilyy yksinkertaisena.

laserkoneen kuvake

Suunnittele

Luo uusi sivu kuvankäsittelyohjelmalla. Tuo tai luo oma suunnitelmasi.

laserkoneen kuvake

Määrittely

Lähetä suunnitelmasi laserlaitteelle. Tulostinajurin asetuksissa valitset laserissa käytettävät parametrit tai valitset esiasetetun materiaaliasetuksen Epilogin laajasta tietokannasta.

laserkoneen kuvake

Laser

Valitse tiedosto laserilla, aseta kaiverrettava materiaali koneeseen, sulje ovi ja paina GO. Laser tekee loput!

Laitesuositukset

Edustitpa pientä yritystä tai suurta tuotantolaitosta meillä on juuri sinun tarpeisiisi sopiva laserjärjestelmä. Palkintojen ja pokaalien kaiverrukseen sopivat seuraavat koneet. Tutustu myös koko tuotevalikoimaan.

Mitä muuta laserilla voi tehdä?

Laserit ovat monipuolisia koneita, jotka toimivat monien materiaalien kanssa. Niillä voi lisätä melkeinpä mihin tahansa projektiin yksilöllisen silauksen. Alla on esimerkkejä suosituista lasersovelluksista.

tukipalvelun ohjelmisto