laser viivakoodien kaivertamiseen

Laserkaiverrusjärjestelmät viivakoodien kaivertamiseen

Kaiverra viivakoodeja, sarjanumeroita ja logoja Epilog Laserin laserjärjestelmällä. Kuitulaserjärjestelmillämme kaiverrat tai merkkaat sekä pinnoittamattoman että pinnoitetun metallin suoraan. Sopivia materiaaleja ovat muun muassa ruostumaton teräs, työkaluteräkset, messinki, titaani ja alumiini, joten voit luoda erityyppisiä merkintöjä nopeasti. Kuitulaser on ihanteellinen valinta yksilöllisten viivakoodien kaiverrukseen, olipa kyseessä sitten yksi pala kerrallaan tehtävä työ tai useiden komponenttien samanaikainen kaiverrus. Kuitulaser on helppo käyttää ja sen tekemä jälki on tarkkaa.


useiden kappaleiden lisääminen viivakoodin kaiverrusta varten yhdellä kerralla

Kaiverra lähes mitä tahansa metallia

useiden kappaleiden lisääminen viivakoodin kaiverrusta varten yhdellä kerralla

Tee viivakoodi useisiin osiin kerralla

Luo ns. jigi eli kiinnitysteline, johon osat tai kyltit voidaan sijoittaa niin, että voit kaivertaa viivakoodin satoihin osiin kerralla. Jigi voidaan asettaa koneeseen helposti joko koneen yläosan luukun kautta tai etuosan luukun kautta.

liikutettava kotipiste viivakoodien kaiverrukseen

Muuta kotipistettä

Sijoita esineesi helposti oikeaan kohtaan kaiverrusta varten. Käytä vasenta yläkulmaa kotipisteenä tai siirrä laserpää kaiverruspöydällä kohtaan, joka toimii parhaiten osiesi/komponenttiesi kaiverruksessa.

pyörivä lisäosa

Pyörityslaitteet lisäosina

Kaiverra laserilla sylinterimäisiä osia ja työkaluja käyttäen toista kahdesta pyörityslaitteestamme: Rim-Style Rotary -pyörityslaite on nopea asentaa ja soveltuu yksinkertaisille muodoille, kun taas 3-jaw Chuck Rotary -pyörityslaite sopii tarkkaan merkintään.

dual source kaiverrus

Dual Source -yhdistelmälaser
(CO2- ja kuitulaser)

Lisää kuitulaserjärjestelmääsi mahdollisuus kaivertaa ja/tai leikata akryyliä, puuta, kiveä, kumia ja muita materiaaleja hankkimalla dual source -yhdistelmälaser. Kuitulaseriin lisätään CO2-laser, mikä takaa mahdollisimman monipuolisen laserjärjestelmän.

Joukko tuotteita Fusion Pron suurella työalueella

Kaiverra suuria osia ja työkaluja

Kaiverra viivakoodeja myös suuriin osiin ja työkaluihin – korkeintaan 48" x 36" x 12,25" (1219 x 914 x 311 mm) – Fusion Pro 48 -laserkoneilla. 5G:n kiihtyvyys, 165 tuuman nopeus sekunnissa, ja IRIS™- kameran paikannusjärjestelmä tekevät Fusion Pro -laserista hyvän valinnan.

Pyydä näytteitä kaiverruksista sekä esite

Pyydä esitteitä ja näytteitä ja lisätietoa meiltä tai paikalliselta jälleenmyyjältä.VOINKO MERKITÄ VIIVAKOODEJA SUURIIN TUOTTEISIIN?

Järjestelmämme hyödyntää lentävää optiikkaa ainutlaatuisella tavalla, mikä tarkoittaa, että työalue on poikkeuksellisen suuri, jopa 1016 x 711 mm (40" x 28").

SUUNNITELTU HELPPOKÄYTTÖISEKSI

Viivakoodien merkkausjärjestelmä ei vaadi omaa ohjelmaa. Tee työn asetukset valitsemassasi suunnitteluohjelmistossa ja tulosta laserille.

MIKÄ ON KONEEN LASERLÄHDE?

Kuitulaserin laserlähde luo lasersäteen, jonka aallonpituus on 1062 nm. Soveltuu etenkin metallin ja muovin merkintään.

LUO KORKEALAATUINEN MERKINTÄ

Koneidemme kaiverrustarkkuus on jopa 1200 dpi, joten viivakoodit on mahdollista kaivertaa todella pieniin osiin.

MERKKAA USEITA ERITYYPPISIÄ VIIVAKOODEJA

Epilog Laserin laserkaivertimella kaiverrat helposti muun muassa 2D-, Datamatrix- ja UPC-muotoisia viivakoodeja.

KAIVERRA USEITA OSIA KERRALLA

Luo ns. jigi eli kiinnitysteline, johon osat voidaan sijoittaa niin, että voit kaivertaa satoja viivakoodeja kerralla. Et tarvitse erillistä käyttäjää.


Ota yhteyttä numeroon +358 9 627 000 tai täytä yllä oleva lomake saadaksesi lisätietoja!

Täytä lomake, niin saat ilmaisia näytteitä kaiverruksista sekä esitteen.
teollinen merkintä, lataus
Sähköinen opas: viivakoodit ja teollisuuden merkinnät

Yli 50 sivua tietoa viivakoodien kaiverruksesta ja metallin merkkaamisesta, mukaan lukien katsaus erilaisiin merkintöihin, joita laserilla voi tehdä, vinkkejä nopeampaan työskentelyyn, tietoa metallin merkkaukseen soveltuvista lasereista ja paljon muuta.


Lataa nyt


Suositut sivut


tukipalvelun ohjelmisto