Metallin merkkaaminen CO2-laserilla

CO2-lasereilla voit merkata suoraan monia erilaisia päällystettyjä metalleja, kuten anonisoitua alumiinia ja jauhemaalattua ruostumatonta terästä. Päällystämättömät metallit kuitenkin heijastavat CO2-laserin aallonpituuden, eli päällystämättömän metallin merkitseminen suoraan vaatii tyypillisesti kuitulaserin. CO2-laserin omistajien onneksi on olemassa toinenkin vaihtoehto. Päällystämättömät metallit, kuten titaani tai nikkelipinnoite, voidaan esikäsitellä sopivalla merkintäaineella ennen CO2-laserin käyttöä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun ja CerMark-aineella päällystetyn Growler-pullon kaiverrus

Mitä voit luoda?

Metallinmerkintäsuihketta, kuten CerMark, Enduramark tai LaserBond, käyttämällä laserin omistaja voi kokeilla kaikenlaisia kiinnostavia (ja kannattavia) sovelluksia, kuten yksilöllisten korujen ja riipusten luomista, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen snapsilasien muokkausta sekä sarjanumeron lisäämistä metalliosiin/-komponentteihin.

Mahtavia mahdollisuuksia

Metallien merkitseminen CO2-laserilla antaa mahdollisuuden kokeilla monia eri projekteja. Metallituotteita on kaikkialla. Yksilölliset vesipullot ja puhelimet sekä tunnistemerkit ja viivakoodit ovat vain muutama esimerkki. Lisäämällä Epilog Laser -koneen työkaluihisi voit hyödyntää näitä mahdollisuuksia kiinnostavissa ja taloudellisesti kannattavissa sovelluksissa.

Laadukas merkintä CO2-laserilla

Et tarvitse kuitulaseria tehdäksesi laadukasta merkintää metallille. Metallin esikäsittely erityisellä merkintäaineella takaa, että voit merkitä myös pinnoittamattomat metallit CO2-laserilla.

Hellävarainen merkkaus

Et varsinaisesti kaiverra metallia vaan teet merkinnän sen pintaan, joten merkintä ei vaaranna tuotteen rakennetta tai vaikuta materiaalin eheyteen.

Teolliset ja luovat sovellukset

Teitpä sitten viivakoodeja loputtomaan määrään osia tai luot yhden yksilöllisen taskumatin, metallimerkintäsuihke ja laser auttavat sinua saamaan työn tehtyä.

Tutustu

Näytekirjastossamme on esillä monia CO2-laserilla tehtyjä metallinmerkkausprojekteja. Tutustu alla olevien linkkien kautta ja lataa ilmaisia tiedostoja, joita voit käyttää omalla laserillasi. Tutustu koko näytekirjastoon, joka sisältää yli 150 kiinnostavaa projektia, jotka saavat mielikuvituksesi lentoon.

Helppo käyttää

Käyttäminen ei voisi olla tämän helpompaa. Laserlaitteemme toimivat aika lailla samalla tavalla kuin tavalliset tulostimet, joten työnkulkusi säilyy yksinkertaisena.

laserkoneen kuvake

Suunnittele

Luo uusi sivu kuvankäsittelyohjelmalla. Tuo tai luo oma suunnitelmasi.

laserkoneen kuvake

Määrittely

Lähetä suunnitelmasi laserlaitteelle. Tulostinajurin asetuksissa valitset laserissa käytettävät parametrit tai valitset esiasetetun materiaaliasetuksen Epilogin laajasta tietokannasta.

laserkoneen kuvake

Laser

Valitse tiedosto laserilla, aseta kaiverrettava materiaali koneeseen, sulje ovi ja paina GO. Laser tekee loput!

Laitesuositukset

Epilog Laserin kone vastaa tarpeitasi riippumatta siitä, työstätkö yksittäisiä tuotteita vai hallitsetko suuria työmääriä. Metallien merkkaus sujuu varmasti ja helposti seuraavilla koneilla. Tutustu myös koko tuotevalikoimaan.

Mitä muuta laserilla voi tehdä?

Laserkonetta käyttäen voit hyödyntää monia eri materiaaleja erilaisissa projekteissa. Tutustu muihin kiinnostaviin lasersovelluksiin.

tukipalvelun ohjelmisto