Tee kankaista ja vaatteista yksilöllisiä laserkoneen avulla

Monet kankaat, kuten fleece ja farkkukangas, sekä nahka, ovat erittäin suosittuja materiaaleja laserkaiverruksessa sekä kankaiden että valmiiden vaatteiden saralla. Uskomattoman tarkkuutensa vuoksi laser leikkaa monimutkaisimmatkin kuviot helposti moniin eri materiaaleihin. Kangas saattaa vaikuttaa liian hauraalta materiaalilta, mutta itse asiassa monet kankaat sopivat suoraan kaiverrukseen ilman, että materiaalin kestävyys heikkenee.

Kaiverra nahkaisiin kirjanmerkkeihin oma viestisi, leikkaa kankaasta paloja, joilla luot yksilöllisiä applikoituja kuvioita ja merkkaa yrityksesi vaatteet helposti. Epilog Laserin koneilla teet kaikista kankaita ja vaatteita koskevista ideoistasi hetkessä todellisuutta.

Laserleikattu akryylipokaali

Mitä voit luoda?

Kangas on loistava materiaali laserkaiverrukseen ja -leikkaamiseen. Se, mitä luot, on kiinni vain omasta mielikuvituksestasi. Olitpa sitten tekemässä yksilöllisiä nahkalompakoita, leikkaamassa lämpösiirtomateriaalia t-paitojen painatusta varten tai merkkaamassa fleece-puseroita yrityksen tarpeisiin, Epilog-järjestelmät sopivat täydellisesti lukemattomiin eri sovelluksiin, joissa käsittelet muotia, kangasta ja vaatteita.

Monipuolisuuden voima

Koska niin monet kankaat ja tekstiilit sopivat laserilla käsiteltäviksi, voi laserin käytön lisääminen nykyiseen liiketoimintaasi auttaa avaamaan uusia mahdollisuuksia tienata. Laserkoneella voit leikata ja yksilöidä nahkalasia lasinalusia, merkata kankaisia kasseja ja yksilöidä fleecepeittoja, huppareita ja hattuja. Voit kaivertaa monia eri kankaita suoraan, minkä lisäksi voit myös leikata kankaita laserilla. Epilog Laserin koneilla voit nopeasti ja helposti leikata applikointi-kuvioita toimikaskankaasta, nahkaisia hattumerkkejä, lämpösiirtomateriaalia, jossa ei ole pvc-muovia ja paljon muuta.

Luo näyttäviä kuvioita

Laserkaiverrettuina monissa kankaissa on tulee esiin upea värikontrasti. Fleece- ja mikrokuidut näyttävät tyypillisesti tummilta, kun taas farkkukangas ja tukeva puuvilla näyttävät suorastaan valkaistulta. Suosittelemme kokeilemaan erilaisia kankaita ja asetuksia, niin huomaat, mikä sopii sinulle parhaiten.

Yhdistä leikkaaminen ja kaiverrus

Monet materiaalit soveltuvat sekä leikkaamiseen että kaiverrukseen. Esimerkiksi nahkaiset merkit on helppo kaivertaa ensin laserilla ja leikata sitten tiettyyn kokoon, että ne sopivat hattuihin, reppuihin, lompakoihin jne. Myös lämpösiirtomateriaali on suosittu materiaali, jota voi sekä leikata että kaivertaa. Kun lämpösiirtomateriaali kaiverretaan, sitä ei tarvitse jälkikäteen perata, joten erittäin monimutkaisten mallien luominen on helpompaa.

Tutustu

Nahka, toimikaskangas, puuvilla, fleece ja monet muut kankaat ovat nykyään suosittuja materiaaleja laserkaiverrukseen. Tutustu näytekirjastoon, jossa esitellään paljon suosittuja materiaaleja (mm. kankaita). Näytekirjastossa on paljon ilmaisia tiedostoja suunnitelmista ja yksityiskohtaisia ohjeita kankaiden työstöön.

Lämpösiirtomateriaalien työstö

Kankaiden kaiverruksen lisäksi laserilla voi kaivertaa myös lämpösiirtomateriaaleja, joiden avulla saat silkkipainantaa nopeamman, tarkemman ja edullisemman kuvion kankaaseen. Katso alla oleva video ja tutustu näytekirjastoon saadaksesi lisätietoja lämpösiirtomateriaalien käytöstä.

Helppo käyttää

Käyttäminen ei voisi olla tämän helpompaa. Laserlaitteemme toimivat aika lailla samalla tavalla kuin tavalliset tulostimet, joten työnkulkusi säilyy yksinkertaisena.

laserkoneen kuvake

Suunnittele

Luo uusi sivu kuvankäsittelyohjelmalla. Tuo tai luo oma suunnitelmasi.

laserkoneen kuvake

Määrittely

Lähetä suunnitelmasi laserlaitteelle. Tulostinajurin asetuksissa valitset laserissa käytettävät parametrit tai valitset esiasetetun materiaaliasetuksen Epilogin laajasta tietokannasta.

laserkoneen kuvake

Laser

Valitse tiedosto laserilla, aseta kaiverrettava materiaali koneeseen, sulje ovi ja paina GO. Laser tekee loput!

Laitesuositukset

Työskenteletkö suurten kankaiden vai yksittäisten pikkuesineiden kassa? Meillä on sopiva laserkone kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin. Nämä koneet sopivat parhaiten kankaiden kaiverrukseen, mutta tutustu myös koko tuotantovalikoimaan.

Mitä muuta laserilla voi tehdä?

Laserit ovat monipuolisia koneita, jotka toimivat monien materiaalien kanssa. Niillä voi lisätä melkeinpä mihin tahansa projektiin yksilöllisen silauksen. Alla on esimerkkejä suosituista lasersovelluksista.

tukipalvelun ohjelmisto