Lisää aloja, joissa käytetään laserjärjestelmiä

As laser engraving and cutting systems become more accessible and affordable, more and more industries are finding unique ways to utilize this exciting technology.

Koska Epilogin järjestelmät ovat todella monipuolisia, yritysten omistajat, suunnittelijat ja valmistajat voivat käyttää niitä monenlaisiin tarkoituksiin – sisätilojen opastekylteistä brändäykseen ja paljon muuhun. Täällä tutustumme muutamaan alaan, joissa laserleikkaus-/laserkaiverrusteknologia on suosittua yrityksen brändäämisessä, tavaroiden räätälöimisessä ja ainutlaatuisten luomusten luomisessa.

Häät

Yksi mahtava asia Epilog Laser -järjestelmissä on niiden kyky työstää erilaisia materiaaleja – heikosta pahvista tai silopaperista vankkoihin materiaaleihin, kuten puu ja akryyli. Epilog-järjestelmällä pystyt saumattomasti siirtyä tarkasta hääkutsujen (tai muistutuskorttien tai paikkakorttien) laserleikkaamisesta puisten sydämien kaivertamiseen ja leikkaamiseen häiden vieraiden nimillä täytettyä taulua varten!

Mutta nämä eivät ole ainoat käyttökohteet. Koska jokaiset häät ovat onnelliselle pariskunnalle räätälöity tapahtuma, niissä on runsaasti mahdollisuuksia personoiduille tuotteille, kuten morsiamen ja sulhasen kuohuviinilasit, räätälöidyt kakunkoristeet, hääjuhlan vieraslahjat, pöytälahjat ja muut!

Beverages

Epilogin pyörivän lisäosan avulla lieriömäisten tuotteiden kuten tuoppien, kahvimukien ja jauhemaalattujen juomalasien brändääminen onnistuu vaivatta! Logosi tai suunnittelemasi kuvan koosta riippuen voit luoda jopa penkin, täyttää työalueen usealla tuotteella ja kaivertaa ne kaikki kerralla! Lasi ja muut yleiset materiaalit toimivat loistavasti laserilla ja ovat erittäin suosittuja kaiverrettavia materiaaleja.

Kannuista shottilaseihin, viinipulloihin ja paljon muuhun, juomateollisuudessa ei koskaan lopu räätälöitävät tuotteet kesken. Kun työstettäviä materiaaleja on niin paljon, baarit/ravintolat, tislaamot ja kapakat ympäri maailmaa käyttävät laserjärjestelmiä edistääkseen yrityksensä ja tuotteidensa myyntiä!

Korut ja muoti

Kaikilla on erilainen tyyli, ja kaikki tykkäävät tehdä vaikutuksen eri tavalla. Laserilla voi lisätä muodin ja korujen persoonallisuutta monella tapaa, tehden vaatteista ja asusteista yhtä uniikkeja kuin kantajansa. Olemme huomanneet valtavan suosion kasvun personoiduissa kaulakoruissa, riipuksissa ja muissa koruissa, joissa käytetään käsiteltyä metallia tai metallien merkintäainetta.

Laser leikkaa loistavasti korvakoruja, kaulakoruja ja riipuksia! Myös kankaiden leikkaus ja suoraan kankaalle kaivertaminen ovat kasvattaneet suosiotaan – farkkujen ja kenkien räätälöinnistä t-paitojen ja muiden vaatekappaleiden lämpösiirtomateriaalien leikkaamiseen. Lasereista on tulossa nopeasti suosittu työkalu asuste- ja koruteollisuudessa.

Mikä on oma alasi?

Interested in learning how an Epilog Laser system can benefit your business? Fill out the form to learn more!

Pyydä ilmainen esite ja näytteitä

Täytä alla oleva lomake, niin lähetämme sinulle esitteen sekä laserjärjestelmällämme tehtyjä kaiverrettuja ja leikattuja näytteitä. Mikään ei vedä vertoja sille, että näet lopputuloksen luonnossa.

*
*
*
*
tukipalvelun ohjelmisto