Enemmän irti laserista ensimmäisten käyttökohteiden jälkeen

Tutustu tapoihin, joilla laseria voi käyttää tuomaan lisäarvoa yritykseen.

Laserit ovat suosittu valinta moniin eri käyttötarkoituksiin. Laserilla voit esimerkiksi leikata hammasrattaita tai tiivisteitä prototyyppejä varten, merkitä viivakoodeja ja sarjanumeroita, luoda yksilöllisiä tuotteita puusta, valmistaa kylttejä ja paljon muuta. Monesti asiakkaat ostavat laserin jokin tietty käyttötarkoitus mielessään. Laser soveltuu toki tähän tarkoitukseen, mutta laserin lisääminen yrityksen valikoimaan voi laajentaa yrityksen mahdollisuuksia paljon enemmänkin. Vaikka et alunperin ollutkaan ajatellut, mitä kaikkea laserilla voisi tehdä, monipuolinen laserlaite antaa yrityksellesi selvää etua. Tutustu lasersovelluksiin, joilla voit saada lisäarvoa yrityksellesi ja työnkulkuusi.

Työntekijöiden palkinnot
Luo nopeasti ja helposti palkintoja arvostetuimmille ja parhaiten suoriutuneille työntekijöillesi!

Kyltit ja kilvet
Luo opasteita ja muita kylttejä organisaatiosi tarpeisiin.

Lahjat asiakkaille ja työntekijöille
Yksilölliset lahjat ovat merkityksellisempiä. Laserilla voit tehdä kaikista lahjoista yksilöllisiä. Valmista esimerkiksi viini- tai viinapulloja, oluttuoppeja ja yksilöllisiä joulukoristeita.

Myynninedistämistuotteet ja kertatuotteet
Onko työpaikalla oma sählyjoukkue? Leikkaa lämpösiirtomateriaalista logot joukkueen t-paitoihin. Aiotko jakaa myynninedistämistuotteita messuilla tai muussa tapahtumassa? Paranna brändisi tunnettavuutta kaivertamalla logosi laserilla kaikkiin tuotteisiin.

Tässä esittelyssä kerrotaan erilaisista tavoista käyttää laseria esimerkiksi kuitulaserilla tehtäviin teollisuuden merkintätöihin ja CO2-laserilla tehtäviin töihin, joilla valmistajat voivat säästää aikaa ja rahaa eliminoimalla kolmannen osapuolen laserpalveluntarjoajan.


Oletko kiinnostunut Epilog-laserkoneesta? Täytä tämän sivun lomake, niin lähetämme sinulle koko tuotesarjan esitteen ja kaiverrettuja ja leikattuja näytteitä, tai soita alla olevaan numeroon saadaksesi lisätietoja.


Puhelin: +358 9 627 000

Pyydä ilmainen esite ja näytteitä

Pyydä esitteitä ja näytteitä ja lisätietoa meiltä tai paikalliselta jälleenmyyjältä.

*
*
*
*


Suositut sivut

tukipalvelun ohjelmisto