Epilog Fusion Pro: syvällinen katsaus uusiin laserkoneisiin, joista ei ominaisuuksia puutu

Katso kattava esittely Epilogin Fusion Pro -laserkoneista ja tutustu uuteen aikaa säästävään ja helppokäyttöiseen teknologiaan.

Tutustu Fusion Pro -sarjan lasereihin, jotka ovat Epilogin tuotevalikoiman uusimpia koneita. Tässä kattavassa videossa Epilog Laserin Bob ja Henry kertovat tämän kauan odotetun sarjan ominaisuuksista ja eduista. Fusion Pro -koneiden kaiverrusnopeus on jopa 165 IPS ja kiihtyvyys 5 G. Videolle kerrotaan myös Epilogin uudesta IRIS™-kamerajärjestelmästä, jonka yläkameroiden avulla käyttäjä näkee reaaliajassa kuvan työalueesta, jolloin kaiverrettavan kuvion asettaminen oikeaan kohtaan on nopeampaa ja tarkempaa kuin aiemmin.

Fusion Pro -sarjan koneita on kahta eri kokoa: 812 x 508 mm (32" x 20") ja 1219 x 914 mm(48" x 36"). Ne tarjoavat ennennäkemättömän nopeuden, tarkkuuden ja nopeat projektin määritykset.


Haluatko tietää enemmän Epilog Laserin Fusion Pro -koneista? Täytä lomake, niin lähetämme sinulle esitteen ja kaiverrettuja ja leikattuja näytteitä, tai soita alla olevaan numeroon saadaksesi lisätietoja.


Puhelin: +358 9 627 000

Pyydä ilmainen esite ja näytteitä

Pyydä esitteitä ja näytteitä ja lisätietoa meiltä tai paikalliselta jälleenmyyjältä.

*
*
*
*


Suositut sivut

tukipalvelun ohjelmisto