Joulumacaronien laserkaiverrus

Tänä jouluna kokeilemme lasereitamme joihinkin makeisiin leivonnaisiin!

Laserystävällisiä substraatteja on saatavilla paljon (ja niitä lanseerataan jatkuvasti lisää!), joten elintarvikkeet ovat olleet ja ovat edelleen yksi suosituimmista materiaaleista, joilla tehdään erilaisia kokeellisia teoksia – erityisesti joulunaikaan. Piirakat, pikkuleivät, suolakeksit – vain taivas on rajana! Olemme nähneet jopa etsattuja lasagnelevyjä!

Tässä pidimme hauskaa räätälöiden näitä värikkäitä macaroneja jouluksi.

Käytimme seuraavia asetuksia 120-wattisessa Fusion M2:ssa macaronien etsaamiseen:

Nopeus: 80 %
Teho: 10 %

Yleisesti ottaen elintarvikkeiden kohdalla kannattaa aloittaa korkealla nopeudella ja matalalla tehoasetuksella. Työ voidaan aina suorittaa uudelleen, jos kaiverrus ei ole tarpeeksi tumma. Lisäksi elintarvikkeiden kohdalla – erityisesti ei-kiinteiden tai heikkojen palojen kohdalla – suosittelemme tekemään koneen tarkennuksen käsin. Usko meitä, automaattisen tarkennuksen mäntä kiittää sinua.

Hyvää joulua ja iloista laserointia!Oletko kiinnostunut Epilog-laserkoneesta? Täytä tämän sivun lomake, niin lähetämme sinulle koko tuotesarjan esitteen ja kaiverrettuja ja leikattuja näytteitä, tai soita alla olevaan numeroon saadaksesi lisätietoja.


Puhelin: +358 9 627 000

Pyydä ilmainen esite ja näytteitä

Pyydä esitteitä ja näytteitä ja lisätietoa meiltä tai paikalliselta jälleenmyyjältä.

*
*
*
*
tukipalvelun ohjelmisto