Akryylistä valmistetun tiedepalkinnon kaivertaminen laserilla

Kaiverra helposti upea palkintolaatta akryylistä.

Kaiverrusasetukset
Kone: 80 W CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Nopeus100 % Teho55 % SekoitussävytyskuvioStucki KaiverrussuuntaAlhaalta ylös
(Tarkista suositellut asetukset materiaalille koneesi käyttöoppaasta.)

Epilogin laserkoneet ovat erinomainen resurssi kouluympäristössä sekä käytännön opetuslaitteena että työkaluna, jolla voidaan luoda esimerkiksi erilaisia palkintoja. Laserkonetta voidaan käyttää kouluissa esimerkiksi palkintojen valmistamiseen. Epilog Laserin järjestelmillä koulut voivat valmistaa tarvitsemansa palkinnot itse, mikä pienentää palkinnoista koituvia kustannuksia ja tarjota sekä oppilaille että henkilökunnan jäsenille paljon mahdollisuuksia oppia uutta. Tässä projektissa valmistetaan helposti syntyvä tiedekilpailun palkinto akryylistä ja punaiseksi lakatusta puusta. Lopputulos on huomiota herättävän kaunis palkintolaatta.

Lisäksi Epilog Laserin laserkoneilla voidaan luoda tuotteita myyjäisiin ja erilaisia palkintoja. Kouluissa järjestetään usein myyjäisiä, joten miten olisi laserilla valmistetut tuotteet? Voit esimerkiksi kaivertaa lahjoitettaviin kannettaviin tietokoneisiin omia kuvioita, valmistaa laserleikattuja joulukoristeita myyntiin ja kaivertaa koulun nimen tai logon avaimenperiin. Epilogin avulla voit kertoa koulua tukeville yhteisöille, miten tärkeää työtä he tekevät. Kaiverra mukaviin fleeceliiveihin saajan ja koulun nimi tai luo yksilöllisiä matkamukeja ja vesipulloja. Yksinkertainenkin lahja voi olla hieno, kun siitä tehdään yksilöllinen laserkaiverruksella. Vain mielikuvitus on rajana siinä, mitä kaikkea voit tehdä!

Tässä projektissa käytettiin Epilog Fusion Pro 32 -laserkonetta, jossa on 80 watin CO2-laserputki.


Oletko kiinnostunut Epilog-laserkoneesta? Täytä tämän sivun lomake, niin lähetämme sinulle koko tuotesarjan esitteen ja kaiverrettuja ja leikattuja näytteitä, tai soita alla olevaan numeroon saadaksesi lisätietoja.


Puhelin: +358 9 627 000

Pyydä ilmainen esite ja näytteitä

Pyydä esitteitä ja näytteitä ja lisätietoa meiltä tai paikalliselta jälleenmyyjältä.

*
*
*
*


Suositut sivut

tukipalvelun ohjelmisto