Kuinka kaivertaa valokuvia laserilla EngraveLab PhotoLaser Plus -sovelluksella

Lue, kuinka voit nopeasti valmistella kuvia kaiverrusta varten PhotoLaser Plussalla.

PhotoLaser Plus -sovelluksella voit kaivertaa asiakkaidesi yksityiskohtaisimmatkin valokuvamuistot – jopa ne, joita voi olla vaikeaa tuottaa laserilla, kuten maisemat ja ali- tai ylivalotetut kuvat. PhotoLaser Plus poistaa arvailut valokuvakaiverrushankkeistasi. Kun valokuvasi on käsitelty, tulosta se laseriin käyttämällä ehdottamiamme materiaaliasetuksia.

Tutustutaan projektin kulkuun.

Valmistele valokuva

 1. Aloita tuomalla valokuva PhotoLaser Plus -sovellukseen. Valitse Tuo-toiminto.

 2. Valitse sitten valokuva.

 3. Napsauta sitten työaluetta valokuvan sijoittamiseksi.

 4. Seuraavaksi muuta kuvan koko vastaamaan kaiverrettavaa kappaletta. Tässä esimerkissä kaiverrettava kappaleemme on 6 ”x 4”.

 5. Kun valokuvan koko on sovitettu työkappaleeseen, ota uusi dpi-näyte sillä piirtotarkkuudella, jota käytät laserilla. Tässä esimerkissä kaiverramme tämän valokuvan 600 dpi:llä. Valitse Kuvakoko-toiminto Kuva-valikosta näytön yläosassa.

 6. Kirjoita sekä vaaka- että pystysuuntainen tarkkuus 600 ja napsauta Käytä.

 7. Nyt tarvitsee vain käyttää esiasetettuja materiaalisuodattimia valokuvaan ja lähettää valokuva laseriin.

Ota suodattimet käyttöön

 1. Käyttääksesi suodattimia materiaaliisi, valitse Photo Laser > Vuorovaikutteinen ylimmän näytön Muunna-valikosta.

 2. Kun Photo Laser -paneeli on auki, näet vasemmalla alkuperäisen kuvan ja oikealla matalatarkkuuksisen mallin valokuvasta käsittelyn jälkeen.

 3. Varmista, että Sulje pois valkoinen ja Pidä alkuperäinen paneelin oikean alareunan lähellä ovat valittuina. Tämä helpottaa alkuperäisen valokuvan käsittelyä jollekin toiselle materiaalille myöhemmin.

 4. Napsauta seuraavaksi Avaa kansio -kuvaketta ja valitse akryyli, eloksoitu, kaiverrettava muovi, lasi, nahka, marmori tai puu.

 5. Huomaa vaihtoehdoissa olevat kaksi puuasetusta iso ja pieni. Pientä vaihtoehtoa tulisi käyttää kuvissa, jotka ovat pienempiä kuin 3 ”x 3”.

 6. Valitse tässä esimerkissä iso vaihtoehto ja sitten Avaa-painike.

 7. Kun PhotoLaser on ottanut suodattimet käyttöön ja päivittänyt esikatseluikkunat, viimeistele prosessi napsauttamalla OK-painiketta.

Tulosta laseriin

 1. Tulosta kuva PhotoLaser Plus -ohjelmasta tai vie kuva "Export Image" -toiminnon avulla käyttämääsi kuvankäsittelyohjelmaan, jossa voit tehdä siihen muokkauksia.

 2. Tulostamme tässä esimerkissä valokuvan PhotoLaser Plus -sovelluksesta, sitten näytämme sinulle yhden uusista upeista Fusion Pron ominaisuuksista, IRIS™-kameran paikannusjärjestelmän.

 3. Valitse Tiedosto-valikosta Tulosta ja sitten tulostinvaihtoehdoista Epilog Engraver ja napsauta OK.

 4. Vedä ja pudota uuden Fusion Pron ja koontinäytön avulla kuvamateriaali järjestelmään sijoitetun kappaleen päälle. Säädä materiaalin asetukset ja paina Tulosta tehtävän lähettämiseksi laseriin.

 5. Aloita kaiverrus painamalla laserin GO-painiketta.

 6. Asiakkaidesi suosikkivalokuvien monistaminen hämmästyttävän yksityiskohtaisesti ei ole koskaan ollut näin helppoa. PhotoLaser Plus vähentää kuvamateriaalin valmistelemisessa laserille käytettyä aikaa ja helpottaa ennustettavien, korkealaatuisten tulosten tuottamista. Epilog Laser -järjestelmän ja PhotoLaser Plus -sovelluksen avulla voit toisintaa valokuvia puulle, marmorille, pinnoitetuille metalleille, akryylille, lasille ym.Oletko kiinnostunut Epilog-laserkoneesta? Täytä tämän sivun lomake, niin lähetämme sinulle koko tuotesarjan esitteen ja kaiverrettuja ja leikattuja näytteitä, tai soita alla olevaan numeroon saadaksesi lisätietoja.


Puhelin: +358 9 627 000

Pyydä ilmainen esite ja näytteitä

Pyydä esitteitä ja näytteitä ja lisätietoa meiltä tai paikalliselta jälleenmyyjältä.

*
*
*
*
tukipalvelun ohjelmisto