Epilog Laser

Laserkaiverrus ja kaiverruskoneet

Kaiverra laserilla kuvioita, tekstiä ja valokuvia moniin eri materiaaleihin Pyydä hintatiedot ja ilmaisia näytteitä
CO2-laserkaiverrin

Mitä laserkaivertimella voi tehdä?

Epilogin CO2-laserkaiverruskoneet, kuten Fusion Maker-, Fusion Edge- ja Fusion Pro -sarjan koneet tarjoavat paljon erilaisia mahdollisuuksia. CO2-laserkaivertimet ovat monipuolisempia kuin puu- ja metallijyrsimet, sillä niillä voit nopeasti ja helposti tehdä puisista esineistä ja tuotteista yksilöllisiä, kaivertaa laseja ja mukeja, merkata kiveä tai puuta, merkata päällystettyä metallia, kaivertaa kangasta tai nahkaa ja paljon muuta.

Epilog-koneet ovat helppokäyttöisiä, tarkkoja ja nopeita ja työt on helppo toistaa. Näin ollen sekä aloittelijat että ammattilaiset voivat tehdä ideoistaan totta näiden laserkaivertimien avulla. CO2- ja kuitulaserit on suunniteltu yhtä helppokäyttöisiksi kuin tavallinen toimistotulostin. Voit tehdä suunnitelman millä tahansa kuvankäsittelyohjelmalla ja "tulostaa" sen laserkoneellasi suoraan mihin tahansa tuotteeseen.

Mitkä materiaalit ovat sopivia?

Merkkaa monia eri materiaaleja, kuten metallia ja teknisiä muoveja

Puu Suulakepuristettu tai valettu akryyli Kangas
Kivi, marmori ja graniitti Nahka Anodisoitu alumiini
Paperi ja pahvi Leimasinkumi Ja monia muita!
Tutustu täydelliseen materiaaliluetteloon

Pyydä esite ja näytteitä

Pyydä esitteitä ja näytteitä ja lisätietoa meiltä tai paikalliselta jälleenmyyjältä.

Kaivertaminen on helppoa!

Tulosta laserille millä tahansa kuvankäsittelyohjelmalla

Laserkoneet toimivat samalla tavalla kuin toimistotulostimet, joten toiminta on yksinkertaista. Leikkaaminen ja kaivertaminen Epilog-koneella on helppoa. Seuraa vain seuraavaa kolmea vaihetta: valitse työstettävä kuva ja tulosta se, määritä laserisi nopeus- ja tehoasetukset materiaalillesi sopivaksi ja käynnistä kone.

Hyödyt Epilog-laserkaiverruskoneen omistamisesta

erittäin yksityiskohtainen atsteekkiaiheinen kaiverrus

Laserkaiverrus ja mukauttaminen

Luo ainutlaatuinen tuote

Laserkoneidemme ennennäkemättömän liikeohjausjärjestelmän ansiosta voit kaivertaa Epilogin laserkoneilla suurella tarkkuudella (1200DPI) ja erittäin nopeasti. Leikkaa ja kaiverra kaikkea mahdollista Epilogin laserkoneilla!

koristeellisen paperisen kusun leikkaaminen laserilla

Leikkaa suunnitelmasi laserilla

Leikkaa nopeasti erilaisia
muotoja, kuvioita ja osia

Laserleikkureilla voit leikata erittäin monimutkaisia ja koristeellisia kuvioita paperiin, akryyliin, puuhun, MDF-levyyn ja moniin muihin materiaaleihin. Voit valmistaa yksilöllisiä onnittelukortteja, 3D-mallien osia ja prototyyppejä, kumileimasimia, puisia upotuskoristeluja (intarsia) ja paljon muuta. Laserkonetta käyttäessäsi vain mielikuvituksesi on rajana.

Kosketusnäyttö laserissa

Kosketusnäyttö laserkoneessa

Hallitse eri parametrejä
laserilla

7 tuuman LED-kosketusnäyttö, jonka avulla voit valita eri töiden välillä, tarkentaa laserin automaattisesti, ajaa töitä uudelleen yhdellä napin painalluksella, tallentaa töitä laserille ja paljon muuta. Työn jäljitys -ominaisuuden avulla voit tarkistaa nopeasti mihin kohtaan kaiverrus/leikkaus tulee materiaalissasi.

laserkaiverrettu olutlasi pöydällä

Muokkaa mitä tahansa tuotetta

Lisää arvoa
räätälöinnillä

Tee mistä tahansa tuotteesta yksilöllinen kaivertamalla siihen logo, valokuva tai jokin muu kuvio. Laseriin sopivia materiaaleja on todella paljon (mm. puu, lasi, nahka, metakrylaatti ja pahvi), joten voit tehdä lähes mistä tahansa esineestä yksilöllisen. Mukauta esimerkiksi myynninedistämistuotteita, tunnistekilpiä, palkintoja ja koruja.

dual source co2- ja kuitulaserin ominaisuudet

Dual Laser Source -vaihtoehdot saatavilla

Laajenna ominaisuuksia
CO2- ja kuitulaserilla

Jos haluat CO2-laserin, jolla voit kaivertaa ja merkata kaikkia pinnoittamattomia metalleja, lisää laserkoneeseesi kuitulaser. Dual Source -laserkoneilla, kuten Fusion Pro -sarjan koneilla, voit laajentaa tuotevalikoimaasi ja laajentaa näin yrityksesi tarjoamia toimintoja ja palveluita. Mahdollisuus kaivertaa ja leikata kaikenlaisia materiaaleja antaa sinulle mahdollisuuden tarjota asiakkaillesi sitä, mitä he haluavat, ja antaa sinulle etua kilpailijoihisi nähden.

fusion pron iris- kameran paikannusjärjestelmä

IRIS™- kameran paikannusjärjestelmä

Helppo ja tarkka kuvan sijoittelu

Fusion Pro -järjestelmässä on ensiluokkainen IRIS™-kamerajärjestemä, jonka avulla laserilla luotavan kuvion asettaminen oikeaan kohtaan materiaaliin tai tuotteeseen on nopeaa ja helppoa. Epilogin innovatiivisen laserohjelmiston, kameran optiikkateknologian ja käyttäjäystävällisyyden ansiosta voit vetää ja pudottaa kaiverrettavan kuvan näytöllä oikeaan kohtaan esinettä. Laserkone kaivertaa tai leikkaa kuvan täsmälleen samaan kohtaan materiaalissa.

Etua Epilog-laserkaiverruskoneesta

KÄYTÄ MONIA ERI MATERIAALEJA

Meiltä saat tarpeisiisi sopivan laserjärjestelmän työstitpä sitten puuta, marmoria, lasia, nahkaa, kangasta, paperia, metallia tai muuta materiaalia.

SUUNNITELTU HELPPOKÄYTTÖISEKSI

Laserkone liitetään tietokoneeseesi samalla tavoin kuin tulostin USB-portin tai Ethernet-kaapelin kautta. Käytä haluamaasi vektorigrafiikkaa käyttävää suunnitteluohjelmistoa ja aloita kaivertaminen!

TURVALLINEN KÄYTTÄÄ ~ luokan 2 laser

Laserin lukitulla metallikotelolla on luokan 2 turvaluokitus, joten konetta on turvallista käyttää työpajoissa, kotona tai toimistossa.

AUTAMME SINUA OLEMAAN LUOVA

Etkö oikein tiedä, mitä tekisit? Tutustu Epilogin inspiroiviin resursseihin näytekirjastossa, Youtube-kanavalla, Instagramissa ja Facebookissa.

EDULLISTA SUUNNITTELUA

Epilogin pöytämallinen laserjärjestelmä on erinomainen valinta ensimmäiseksi laseriksi. Zing 16 yhdistää huippuluokan komponentit ja korkealaatuisen kaiverrustuloksen edulliseen hintaan.

KESTÄVÄT, ILMAJÄÄHDYTTEISET, METALLISET LASERPUTKET

Epilogin metalliset ja keraamiset laserputket ovat pitkäikäisiä ja edullisia ladata, mutta samalla ne tuottavat laadukkaan leikkaus- ja kaiverrusjäljen.

Laitesuositukset

Olitpa teollinen valmistaja, pienyritys, koulu tai harrastaja, meiltä löytyy tarpeitasi vastaava laserlaite. Nimikilpien ja suuntakylttien laserkaiverruksesta palkintoihin, laserlaitteemme onnistuvat kaikessa. Tutustu koko tuotevalikoimaamme.


Muita sovelluksia ja projekteja, jossa voi käyttää laserkaiverrusta

laserkaiverrettu puinen tynnyri

Yksilölliset lahjat puusta

Laserkaiverrettu tynnyri viskin kypsytykseen

akryylipalkinto tiedemessujen voittaja

Palkinnot ja pokaalit akryylistä

Tiedeprojektin voittajan palkinto

Kaiverra laitteita – lasermerkintä Apple iPadissa

Koneiden ja sähkölaitteiden kaiverrus

Yksilöllinen kaiverrus Apple iPadissa

Kaiverra laserilla lasisia juoma-astioita ja palkintoja

Lasiset juomalasit ja baarilasit

Ravintoloiden logot kaiverrettuna oluttuoppeihin

Laserkaiverrettu kuva hääjuhlasta

Laserkaiverretut valokuvat

Hääkuvan kaiverrus puulle

Laserkone metallin kaivertamiseen ja merkkaamiseen

Sarjanumeron kaivertaminen metalliosiin (kuitulaserilla)

Merkitse viivakoodeja, logoja ja tekstejä laserilla

Ota yhteyttä numeroon +358 9 627 000
tai täytä yllä oleva lomake saadaksesi lisätietoja!

Täytä lomake, niin saat ilmaisia näytteitä kaiverruksista sekä esitteen.

Pyydä tietoja tuotteista
tukipalvelun ohjelmisto