CO2-laserkaiverrin

Laserkaiverruskoneet

Mitä laserkaivertimella voi tehdä?

Epilogin CO2-laserkaiverruskoneet, kuten Fusion Edge- ja Fusion Pro -sarjan koneet tarjoavat paljon erilaisia mahdollisuuksia. CO2-laserkaivertimet ovat monipuolisempia kuin puu- ja metallijyrsimet, sillä niillä voit nopeasti ja helposti tehdä puisista esineistä ja tuotteista yksilöllisiä, kaivertaa laseja ja mukeja, merkata kiveä tai puuta, merkata päällystettyä metallia, kaivertaa kangasta tai nahkaa ja paljon muuta.

Epilog-koneet ovat helppokäyttöisiä, tarkkoja ja nopeita ja työt on helppo toistaa. Näin ollen sekä aloittelijat että ammattilaiset voivat tehdä ideoistaan totta näiden laserkaivertimien avulla. CO2- ja kuitulaserit on suunniteltu yhtä helppokäyttöisiksi kuin tavallinen toimistotulostin. Voit tehdä suunnitelman millä tahansa kuvankäsittelyohjelmalla ja "tulostaa" sen laserkoneellasi suoraan mihin tahansa tuotteeseen.

Epilogin laserkaivertimet

CO2-laserkoneita, kuten Fusion Pro-, Fusion Edge- ja Zing-sarjojen koneita on saatavilla monia eri nopeuksia ja tehokkuuksia, ja kaikki koneet voidaan mukauttaa tarpeisiisi sopiviksi.

 • Laserlähde: CO2-laser, 30–120 W
 • Työalue: 406 x 305 mm (16" x 12") –1219 x 914 mm (48" x 36")
 • Materiaalin enimmäispaksuus: 102 mm (4") korkeintaan 336 mm (13,25")

Mitkä materiaalit ovat yhteensopivia CO2-kaiverruslaserin kanssa?

 • Puu
 • Suulakepuristettu tai valettu akryyli
 • Kangas
 • Lasi
 • Kivi, marmori ja graniitti
 • Nahka
 • Anodisoitu alumiini
 • Paperi ja pahvi
 • Leimasinkumi
 • Ja monia muita!

Miten Epilog Laserin koneet toimivat?

Laserkoneet toimivat samalla tavalla kuin toimistotulostimet, joten toiminta on yksinkertaista. Leikkaaminen ja kaivertaminen Epilog-koneella on helppoa. Seuraa vain seuraavaa kolmea vaihetta: valitse työstettävä kuva ja tulosta se, määritä laserisi nopeus- ja tehoasetukset materiaalillesi sopivaksi ja käynnistä kone.

laserkone asetus tietokonesuunnittelu

Suunnittelu ja taide

Luo oma malli melkeinpä millä tahansa vektorigrafiikkaa käyttävällä kuvankäsittelyohjelmalla, kuten Adobe Illustrator®, CorelDRAW® ja Inkscape, käytä yhtä monista Sample Club -lasergrafiikoistamme tai lataa ja tuo haluamasi kuva ja kaiverra varastokuva- ja valokuvaussivustoilta.

laserkone valitse esiasetetut materiaaliasetukset

Laserin asetukset

Lähetä kuvasi laserlaitteelle samaan tapaan kuin tulostat tiedoston. Määritä laserin parametrit (kuten nopeus ja teho) Epilog Laserin Software Suite -ohjelmiston tai tulostinajurien avulla tai valitse materiaalin oletusasetukset Epilog Laserin kattavasta tietokannasta.

laserkone leikkaamassa mallia

Kaiverra laserilla

Valitse tiedosto laserin ohjauspaneelista, aseta kaiverrettava materiaali koneeseen, sulje ovi ja paina GO. Laserkaiverrin tekee loput!

Epilog-laserkaiverruskoneen omistamisen hyödyt

erittäin yksityiskohtainen atsteekkiaiheinen kaiverrus

Laserkaiverrus ja mukauttaminen

Laserkoneidemme ennennäkemättömän liikeohjausjärjestelmän ansiosta voit kaivertaa Epilogin laserkoneilla suurella tarkkuudella (1200DPI) ja erittäin nopeasti. Leikkaa ja kaiverra kaikkea mahdollista Epilogin laserkoneilla!

koristeellisen paperisen kusun leikkaaminen laserilla

Leikkaa suunnitelmasi laserilla

Laserleikkureilla voit leikata erittäin monimutkaisia ja koristeellisia kuvioita paperiin, akryyliin, puuhun, MDF-levyyn ja moniin muihin materiaaleihin. Voit valmistaa yksilöllisiä onnittelukortteja, 3D-mallien osia ja prototyyppejä, kumileimasimia, puisia upotuskoristeluja (intarsia) ja paljon muuta. Laserkonetta käyttäessäsi vain mielikuvituksesi on rajana.

punainen osoitin helpottaa materiaalin sijoittamista

Nopea ja helppo materiaalin sijoittelu

Aseta merkattavat tuotteet tai esineet helposti oikeaan kohtaan. Käytä vasenta yläkulmaa lähtöpisteenä osien tai materiaalin asettamisessa tai siirrä laserpää ja aloituspiste helposti siihen kohtaan, jossa esine kaiverretaan tai leikataan.

laserkaiverrettu olutlasi pöydällä

Muokkaa mitä tahansa tuotetta

Tee mistä tahansa tuotteesta yksilöllinen kaivertamalla siihen logo, valokuva tai jokin muu kuvio. Laseriin sopivia materiaaleja on todella paljon (mm. puu, lasi, nahka, metakrylaatti ja pahvi), joten voit tehdä lähes mistä tahansa esineestä yksilöllisen. Mukauta esimerkiksi myynninedistämistuotteita, tunnistekilpiä, palkintoja ja koruja.

dual source co2- ja kuitulaserin ominaisuudet

Dual Source -yhdistelmälaser (CO2- ja kuitulaser)

Jos haluat CO2-laserin, jolla voit kaivertaa ja merkata kaikkia pinnoittamattomia metalleja, lisää laserkoneeseesi kuitulaser. Dual Source -laserkoneilla, kuten Fusion Pro -sarjan koneilla, voit laajentaa tuotevalikoimaasi ja laajentaa näin yrityksesi tarjoamia toimintoja ja palveluita. Mahdollisuus kaivertaa ja leikata kaikenlaisia materiaaleja antaa sinulle mahdollisuuden tarjota asiakkaillesi sitä, mitä he haluavat, ja antaa sinulle etua kilpailijoihisi nähden.

fusion pron iris- kameran paikannusjärjestelmä

IRIS™- kameran paikannusjärjestelmä

Fusion Pro -järjestelmässä on ensiluokkainen IRIS™-kamerajärjestemä, jonka avulla laserilla luotavan kuvion asettaminen oikeaan kohtaan materiaaliin tai tuotteeseen on nopeaa ja helppoa. Epilogin innovatiivisen laserohjelmiston, kameran optiikkateknologian ja käyttäjäystävällisyyden ansiosta voit vetää ja pudottaa kaiverrettavan kuvan näytöllä oikeaan kohtaan esinettä. Laserkone kaivertaa tai leikkaa kuvan täsmälleen samaan kohtaan materiaalissa.

Pyydä näytteitä kaiverruksista sekä esite

Pyydä esitteitä ja näytteitä ja lisätietoa meiltä tai paikalliselta jälleenmyyjältä.

Laitesuositukset

Olitpa teollinen valmistaja, pienyritys, koulu tai harrastaja, meiltä löytyy tarpeitasi vastaava laserlaite. Nimikilpien ja suuntakylttien laserkaiverruksesta palkintoihin, laserlaitteemme onnistuvat kaikessa. Tutustu koko tuotevalikoimaamme.

Epilog-laserkaiverruskoneen edut

KÄYTÄ MONIA ERI MATERIAALEJA

Meiltä saat tarpeisiisi sopivan laserjärjestelmän työstitpä sitten puuta, marmoria, lasia, nahkaa, kangasta, paperia, metallia tai muuta materiaalia.

SUUNNITELTU HELPPOKÄYTTÖISEKSI

Laserkone liitetään tietokoneeseesi samalla tavoin kuin tulostin USB-portin tai Ethernet-kaapelin kautta. Käytä haluamaasi vektorigrafiikkaa käyttävää suunnitteluohjelmistoa ja aloita kaivertaminen!

TURVALLINEN KÄYTTÄÄ ~ luokan 2 laser

Laserin lukitulla metallikotelolla on luokan 2 turvaluokitus, joten konetta on turvallista käyttää työpajoissa, kotona tai toimistossa.

AUTAMME SINUA OLEMAAN LUOVA

Etkö oikein tiedä, mitä tekisit? Tutustu Epilogin inspiroiviin resursseihin näytekirjastossa, Youtube-kanavalla, Instagramissa ja Facebookissa.

EDULLISTA SUUNNITTELUA

Epilogin pöytämallinen laserjärjestelmä on erinomainen valinta ensimmäiseksi laseriksi. Zing 16 yhdistää huippuluokan komponentit ja korkealaatuisen kaiverrustuloksen edulliseen hintaan.

KESTÄVÄT, ILMAJÄÄHDYTTEISET, METALLISET LASERPUTKET

Epilogin metalliset ja keraamiset laserputket ovat pitkäikäisiä ja edullisia ladata, mutta samalla ne tuottavat laadukkaan leikkaus- ja kaiverrusjäljen.


Muita sovelluksia projekteja, jossa voi käyttää laserkaiverrusta

laserkaiverrettu puinen tynnyri Yksilölliset lahjat puusta
Laserkaiverrettu tynnyri viskin kypsytykseen
akryylipalkinto tiedemessujen voittaja Palkinnot ja pokaalit akryylistä
Tiedeprojektin voittajan palkinto
Kaiverra laitteita – lasermerkintä Apple iPadissa Koneiden ja sähkölaitteiden kaiverrus
Yksilöllinen kaiverrus Apple iPadissa
Kaiverra laserilla lasisia juoma-astioita ja palkintoja Lasiset juomalasit ja baarilasit
Ravintoloiden logot kaiverrettuna oluttuoppeihin
Laserkaiverrettu kuva hääjuhlasta Laserkaiverretut valokuvat
Hääkuvan kaiverrus puulle
Laserkone metallin kaivertamiseen ja merkkaamiseen Sarjanumeron kaivertaminen metalliosiin (kuitulaserilla)
Merkitse viivakoodeja, logoja ja tekstejä laserilla

Ota yhteyttä numeroon +358 9 627 000 tai täytä yllä oleva lomake saadaksesi lisätietoja!

Täytä lomake, niin saat ilmaisia näytteitä kaiverruksista sekä esitteen. Pyydä tietoja tuotteista

tukipalvelun ohjelmisto