zing laserkone sarja

Epilog Zing -sarjan laserit

Zing-sarjan perustason laserkoneilla saat kaikkea muuta kuin perustason kaiverrustuloksia. Nämä edulliset yksiköt ovat oivallinen valinta aloitteleville yrittäjille sekä toiseksi laserkoneeksi jo olemassa olevaan yritykseen.

mini helix laserkoneet

Epilog Legend -sarjan laserit

Up your production capabilities with a Legend laser series system. Featuring up to 1200 dpi engraving and servo motors for up to 30% more speed, the Legend laser series includes the popular Epilog Mini 24 and Helix laser systems.

fusion laserkone sarja

Epilog Fusion Pro -sarjan laserit

Fusion Pro -sarja on uusin lisä Epilog Laserin laserkoneiden joukkoon. Koneissa on tähän mennessä suurin työalue, parhaat nopeudet ja paras kaiverruslaatu sekä kosketusnäyttö ja upouusi IRIS™- kameran paikannusjärjestelmä.

epilog fibermark laserkone

Epilog FiberMark S2

Kaiverra viivakoodit, sarjanumerot ja logot päällystämättömään metalliin ja kaiverra muovisia osia ja työkaluja. Lentävää optiikkaa hyödyntävä tasolaserjärjestelmä on täydellinen ratkaisu päällystämättömän metallin ja muovin kaivertamiseen edullisesti.


Epilog G2 Galvo -sarjan laserit

G2 Galvo -kuitulaser käyttää ainutlaatuista linssitekniikkaa ja se on ensimmäinen galvo-yksikkö, jossa on työalue (koko 609 x 609 mm (24" x 24")) kiinteällä asemoinnilla.

tukipalvelun ohjelmisto