metallin merkkaus kiillotus temperointi laserkaiverrus ruostumattomaan teräkseen

Laserkaiverruskoneet metallille

Kaiverra viivakoodeja, sarjanumeroita ja logoja Epilog Laserin koneilla. Kuitulaserkoneillamme kaiverrat tai merkkaat kaikenlaisia metalleja. Sopivia materiaaleja ovat muun muassa ruostumaton teräs, alumiini, työkaluteräkset, messinki, titaani ja monet muut metallit, joten voit luoda erityyppisiä merkintöjä nopeasti. Epilogin kuitulaserit ovat ihanteellinen valinta kaikkiin metallin ja muovin merkintätarpeisiin. Helpot asetukset, työnkäsittelyominaisuudet ja tarkka merkintätulos takaavat, että kone soveltuu sekä yksittäisten tuotteiden kaivertamiseen, että sarjatuotantoon.

Epilog Fusion Pro -kuitulaser

Fusion Pro -laserkone on Epilog Laserin suurikokoinen tasokuitulaser. Se on täydellinen viivakoodien, tekstin ja logojen kaivertamiseen metallille ja tekniseen muoviin. Fusion Pro -konetta on saatavilla kahta eri kokoa: 812 x 508 mm (32" x 20") ja 1219 x 914 mm (48" x 36"). Fusion Pro on kaiverrusnopeudeltaan paras laitteemme ja se on sopiva ammattikäyttöön.Kuitulaserin kanssa yhteensopivat metallit:

  • Ruostumaton teräs
  • Alumiini
  • Titaani
  • Messinki
  • Kupari
  • Hopea
  • Kulta
  • Karkaistut metallit
  • Rauta
  • Ja monia muita!
Materiaaliluettelo

Metallimerkintäkoneen ominaisuudet ja edut

useiden kappaleiden lisääminen viivakoodin kaiverrusta varten yhdellä kerralla

Merkkaa useita osia kerralla

Luo osille jigi, eli teline, jonka avulla voit nopeuttaa viivakoodien luomista ja kaiverrusta, kun osia on käsiteltävänä satoja kerralla. Jigi voidaan asettaa koneeseen helposti joko koneen yläosan luukun kautta tai etuosan luukun kautta.

liikutettava kotipiste viivakoodien kaiverrukseen

Kotipisteen asettaminen

Aseta väliaikainen kotipiste helposti, kun haluat kaivertaa ainutlaatuisen muotoisia kappaleita. Käytä vasenta yläkulmaa kotipisteenä tai siirrä laserpää helposti kaiverruspöydällä uuteen kohtaan käsitelläksesi nopeasti yksittäisiä osia ja komponentteja.

pyörivä lisäosa

Pyörityslaitteet lisäosina

Kaiverra laserilla sylinterimäisiä metalliosia ja työkaluja käyttäen toista kahdesta pyörityslaitteestamme. Pyöriä käyttävä pyörityslaite on nopea asentaa ja soveltuu yksinkertaisille muodoille, kun taas 3-leukainen pyörityslaite sopii tarkkaan metallin merkintään ja kaiverrukseen.

dual source kaiverrus

Kaksi laserlähteen vaihtoehtoa (CO2 ja kuitu)

Lisää kuitulaserkoneeseesi mahdollisuus kaivertaa ja/tai leikata akryyliä, puuta, kiveä, kumia ja muita materiaaleja hankkimalla dual source -yhdistelmälaser. Kuitulaseriin lisätään CO2-laser, mikä takaa mahdollisimman monipuolisen laserjärjestelmän.

useiden kappaleiden lisääminen viivakoodin kaiverrusta varten yhdellä kerralla

Kaiverra suuria osia ja työkaluja

Kaiverra viivakoodeja myös suuriin osiin ja työkaluihin – korkeintaan 1219 x 914 x 311 mm (48" x 36" x12,25") – Fusion Pro 48 -laserkoneilla. Lentävää optiikkaa hyödyntävä järjestelmä antaa suurimman mahdollisen työalueen. Lisäksi koneessa monia muita hyödyllisiä lisäosia ja ominaisuuksia, kuten IRIS™- kameran paikannusjärjestelmä.

Pyydä näytteitä kaiverruksista sekä esite

Pyydä esitteitä ja näytteitä ja lisätietoa meiltä tai paikalliselta jälleenmyyjältä.

Kyllä
Epilog Laser Fusion M2 -laserjärjestelmä

Epilogin kuitulaserilla kaiverrettu teksti moottorin peltisarjassa.UKK: Metallin merkkaus ja kaiverrus laserilla

VOINKO MERKITÄ JA KAIVERTAA SUURIA KOHTEITA?

Järjestelmämme hyödyntää lentävää optiikkaa ainutlaatuisella tavalla, mikä tarkoittaa, että työalue on poikkeuksellisen suuri, jopa 1016 x 711 mm (40" x 28").

ONKO METALLIN MERKKAAMINEN LASERILLA HELPPOA?

Metallin merkkaamiseen tarkoitetut koneet on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävällisiksi, joten ne eivät vaadi omaa ohjelmaa. Tee työn asetukset valitsemassasi suunnitteluohjelmistossa ja tulosta laserille.

MIKÄ ON KONEEN LASERLÄHDE?

Kuitulaserin laserlähde luo lasersäteen, jonka aallonpituus on 1062 nm. Soveltuu etenkin metallin ja muovin merkintään.

VOINKO LUODA KORKEALAATUISIA MERKINTÖJÄ?

Laserkaiverruksen kaiverrustarkkuus on jopa 1200 dpi, joten viivakoodit on mahdollista kaivertaa todella pieniin osiin. Kaiverrettava teksti voi olla kooltaan 2 pt ja olla silti luettavissa.

VOINKO MERKATA USEITA ERITYYPPISIÄ VIIVAKOODEJA?

Epilog Laserin laserkaivertimella kaiverrat helposti muun muassa lineaarisia koodeja ja 2D-, Datamatrix- ja UPC-muotoisia viivakoodeja.

VOINKO KAIVERTAA USEITA OSIA KERRALLA?

Luo ns. jigi eli kiinnitysteline, johon osat voidaan sijoittaa niin, että voit kaivertaa satoja viivakoodeja kerralla. Et tarvitse erillistä käyttäjää.Ota yhteyttä numeroon +358 9 627 000 tai täytä yllä oleva lomake saadaksesi lisätietoja!

Täytä lomake, niin saat ilmaisia näytteitä kaiverruksista sekä esitteen.

Pyydä esite ja näytteitä

tukipalvelun ohjelmisto