Yhdysvalloissa valmistetut laserjärjestelmät

Epilog Laserin pääkonttori

Epilog käyttää mahdollisimman paljon Yhdysvalloissa valmistettuja osia ja komponentteja. Kaikki laserjärjestelmämme on suunniteltu, muotoiltu ja valmistettu pääkonttorissamme Coloradon Goldenissa. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että jokainen järjestelmämme on valmistettu Yhdysvalloissa..

Mike Dean, Mr. Epilog

Meille on ylpeyden aihe, että kaikki Epilog Laser -laitteet suunnitellaan ja valmistetaan Yhdysvalloissa. Koneemme ideoidaan, suunnitellaan ja rakennetaan Kalliovuorten juurella Goldenin kaupungissa, Coloradossa sijaitsevassa korkean teknologian tuotantolaitoksessamme.

Jokainen Epilog Laser -järjestelmä käy läpi tarkat testit ennen kuin ne lähetetään sinulle. Näin tiedät, että saamasi kone toimii Epilogin tiukkojen standardien mukaisesti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Epilog on valmistanut laserjärjestelmiä vuodesta 1988 lähtien. Olemme ylpeitä siitä, että parannamme järjestelmiämme jatkuvasti uusimmilla innovaatioilla, niin että käyttäjämme saavat parhaan vastineen rahoilleen.

Vuonna 2005 Epilog rakensi räätälöidyn, 10 660 neliömetrin kokoisen tuotantolaitoksen yrityksen päämajaksi. Laitoksessa tapahtuu kaikki yrityksen toiminta, mukaan lukien suunnittelu, valmistus, markkinointi, myynti, tekninen tuki ja hallinto.

Olemme ylpeitä, että menestynyt yrityksemme valmistaa edelleen tuotteensa Yhdysvalloissa. Näin pystymme takaamaan asiakkaillemme laadukkaimmat laserkoneet.

Pyrimme käyttämään parhaita mahdollisia osia kaikkiin järjestelmämme komponentteihin. Yli 90 % käyttämistämme osista valmistetaan Yhdysvalloissa, joten voimme ylpeästi sanoa suunnittelevamme ja valmistavamme markkinoiden parhaat laserjärjestelmät.

Ensimmäinen laser, joka "tulostaa" suoraan CorelDRAW-ohjelmasta, ensimmäinen pyörivä lisälaite, ensimmäinen suurikokoinen työalue, ensimmäinen 100 watin laser, ensimmäinen LCD-näyttö, ensimmäinen... no, tajusit jo jutun juonen! Epilog on alan johtava hyödyllisten ominaisuuksien innovaattori, jonka ansiosta yrityksesi toimii sujuvammin ja kannattavammin. Ota yhteyttä ja anna meidän kertoa, miten kaikissa tuotteissamme asiakkaan tarpeet ovat aina etusijalla.


tukipalvelun ohjelmisto