Hei, tässä Ben Epilogilta. Tervetuloa Epilog Studioon! Tässä Epilogin tee-se-itse-näytekirjaston halloween-jaksossa teemme kookoskuidusta valmistettuun ovimattoon halloween-aiheisen kaiverruksen.

Lataa grafiikkoja

Tarvittavat materiaalit


Me käytimme 80-watt Fusion Pro 32: -laitetta

Kookoskuidun kaiverrus

Kaiverrus // nopeus 30 % // teho 100 % // sekoitussävytetty stucki // suunta alhaalta ylös


Tietoa materiaalista

Kookospähkinän ulkokuoresta valmistettava kookoskuitu on luonnollinen ja uusiutuva kuitu, josta valmistetaan monia tuotteita, kuten viljasäkkejä, harjoja, köyttä ja ovimattoja.

kookoskuitu materiaali käsittelemätön
kookoskuitu materiaali viljasäkit
kookoskuituharjat kulhojen pesuun
kookoskuituköysiä pinottuna

Kookoskuitumattoon voi kaivertaa mitä tahansa, kuten eri juhlapyhiin sopivia kuvia ja tekstejä, abstrakteja kuvioita tai perheen nimen. Tämä on hyvä lisä yritykselle, joka valmistaa yksilöllisiä tuotteita myyntiin.

kookoskuitumatto kurpitsa-aiheinen ovimatto
sukunimi kookoskuituovimatto laserkaiverrus

Ilmaisten fonttien hankkiminen

Sillä aikaa, kun kone käynnistyy haluan kertoa hieman halloween-aiheisesta kirjasintyypistä, joka on Dafont.com-sivustolta. Dafont on yksi suosituimmista ilmaisia fontteja tarjoavista verkkosivustoista. Sivustolla on tuhansia fontteja, jotka on jaoteltu satojen teemojen mukaan. Teemaluokkien ansiosta juuri projektiisi sopivan fontin löytäminen on erittäin helppoa. Linkki käyttämäämme fonttiin on videon kuvauksessa ja alla olevalla sivulla.

dafont sivusto ilmaisia fontteja laserprojekteihin
dafont ilmaisia halloween-aiheisia fontteja laserprojekteihin

Aloitus

Asetetaan ensin 610 x 457 mm:n (24 x 18 tuuman) kookoskuituinen ovimatto Fusion Pro 32 80 watin laseriin. Kun materiaali on asetettu oikein laitteeseen, tuodaan materiaali tarkennusalueelle manuaalisella tarkennussäädöllä.

kookoskuitumaton asettaminen fusion pro -laseriin
fusion pron tarkennus kookoskuitumattoon

Tiedoston tiedot ja etukäteisvalmistelut

Projektitiedosto on saatavilla useissa eri muodoissa (CDR, AI, PDF ja EPS), joten hae haluamasi tiedosto latauskansiosta.

kuva halloween-ovimattoon tiedostot zip-muodossa

CorelDRAW-ohjelmassa asetetaan sivun leveys ja korkeus vastaamaan 610 x 457 mm:n (24 x 18 tuuman) ovimattoa. Kaiverrettava halloween-aiheinen teksti on tällä kertaa "Trick or Treat, Wipe Your Feet". Tekstissä käytettiin CF Halloween -fonttia sivustolta Dafont.com.

halloween-matto kuva coreldraw kookoskuitumatolle

Seuraavaksi tiedosto tulostetaan laserille. Epilog-kaiverrin on valittu tulostimeksi, joten projektikansio tulostetaan Epilog Dashboardille, jossa asetetaan materiaalin parametrit ja tehdään muut tarpeelliset asetukset.

halloween-aiheisen kuvan tulostus kookoskuitumattoon coreldraw-ohjelmalla

Tulostaminen ja laserin parametrit

Epilog Dashboardilla näet heti Fusion Pron IRIS-kameran syötteen kookoskuitumatosta työalueella. Jokaisessa Fusion-järjestelmässä on IRIS-kamera, ja tämän ainutlaatuisen Epilog-ominaisuuden avulla voit nopeasti vetää ja pudottaa kaiverrettavan kuvan juuri siihen, missä haluat sen olevan valmiissa tuotteessa, ja sitten tulostaa kuvion juuri oikeaan paikkaan.

iris-kameran kuva kuviosta kookoskuitumatossa

Tässä esimerkissä kotipiste on vasemmassa yläkulmassa ja viivainten avulla CorelDRAW-sivu ja kuva kohdistetaan oikeaan kohtaan ovimattoa.

tyhjä kookoskuitumatto vasemmassa yläkulmassa

Kookoskuitumateriaalin parametrit asetetaan Epilog Dashboardissa.
Huomaa: Määrityksistä ja Epilog Laser -järjestelmän tehosta riippuen suosittelemme tekemään pari testikaiverrusta, jotta asetukset ovat juuri sinun laserkoneellesi sopivat.

Kaiverrusasetukset (kookoskuitumatto)
Kone: 80 W CO2 Fusion Pro
Nopeus 30 % Teho100 % Taajuus100 %
(Suosittelemme käyttämään Epilog Dashboardille esiladattua Wood: Deep Engraving -asetusta. Se on luetteloitu myös käyttöoppaassa.)
Epilog Dashboard IRIS-kameran rekisteröinti suojavisiiritiedosto

Kun materiaalin parametrit ja Fusion-laserin asetukset on määritetty, kunkin prosessin ajoaika näkyy prosessipaneelissa ja projektiin kuluva kokonaisaika näkyy Epilog Dashboardin vasemmassa alakulmassa ja tulostamisen jälkeen ohjauspaneelissa. Projektin ajoaika on erittäin tärkeä työkalu laserin työnkulun tehokkaassa hallinnassa. Se auttaa myös luomaan nopeasti tarjouksia asiakkaille, jos tarjoat töitä tuntilaskutukseen perustuen.

epilog dashboard käsittelyyn kuluvan ajan näyttö
epilog dashboard projektin kokonaisajan näyttö

Laserleikkurilla

Nyt kun parametri on asetettu ja kuvio on tulostettu laserille, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin painaa Go ja antaa laserin kaivertaa kuvio kookoskuitumattoon.

ohjauspaneelissa työn valinnan luettelonäkymän tiedot
ohjauspaneelissa työ käynnissä -näytön tiedot

Alan johtava liikeohjausjärjestelmä ja paras kaiverrusnopeus tarkoittavat, että Fusion Prolla ovimattoprojekti on hetkessä valmis. Ja lopputulos on jälleen kerran ensiluokkainen!

halloween-ovimaton kaiverrus fusion prolla eteneminen1
 halloween-ovimaton kaiverrus fusion prolla eteneminen4
halloween-ovimaton kaiverrus fusion prolla eteneminen 5
halloween-ovimaton kaiverrus fusion prolla eteneminen 6
halloween-aiheinen kookoskuituovimatto fusion pron työalueella lopullinen

Yksilöllinen ovimatto kookoskuidusta

Siinäpä se. Hauska ja ajankohtaan sopiva ovimatto valmiina halloweenia varten.

kaiverrettu halloween-ovimatto kynnyksellä


Pyydä ilmainen esite ja näytteitä

Pyydä esitteitä ja näytteitä ja lisätietoa meiltä tai paikalliselta jälleenmyyjältä.

*
*
*
*
tukipalvelun ohjelmisto